De Gulle Gans in een nieuw jasje 
{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-5c5360711e404d39fa5d5c9bdd621bc3' }}
Afgelopen jaar zijn we voorzichtig begonnen catering. Gezien het grote plezier en de vele positieve gedachten hebben we besloten er dit jaar voor te gaan. We zijn te boeken! Voor groepen vanaf 10 personen komen we op locatie koken. In Den Bosch, Vught, Rosmalen, Waalwijk en omgeving komen we met 2 koks voor u en uw gasten mooie gerechten bereiden. 

 

Een nieuw doel betekend een nieuwe website en dus gaan we vandaag live met onze nieuwe site. Ondanks dat we geen foodblog meer zijn zullen we wel recepten blijven posten, vanaf deze website zal er dan ook een link komen naar die recepten. 

 

Naast de nieuwe website hebben we ook een pagina geopend op Instagram waar al onze belevenissen op te volgen zijn. 

 

Ons doel is om u een leuke en smakelijke avond te bezorgen. We willen ons dan ook richten op persoonlijke smaak en werken niet met vaste menu’s. Naast BBQ catering zullen we ons ook richten op hapjes, wel zoals je dat van ons gewend bent vers van de BBQ. Geeft u een feest, verjaardag of bedrijfs bijeenkomst wij komen graag bij u het eten verzorgen. Wij hebben diverse kleine hapjes welke wij vers bereiden bij u op locatie en vervolgens zullen uw gasten bediend worden. Vanaf 4 gangen voor 30 personen zijn we al te boeken. Kortom, geeft u een feestje in Den Bosch, Vught, Waalwijk, Eindhoven, Best of een omliggende plaats, wij verrassen u graag met onze passie en offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *